Բեռնվում է…

Технохимический и бактериологический контроль, учет и отчетность на маслодельных и сыродельных заводах : Учебник для средних профессионально-технических училищ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Шершнева, Вера Ильинична
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: М. : Пищевая промышленность, 1975.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/346352
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում