Բեռնվում է…

Заготовки и определение качества шкурок и мяса кроликов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Конюхович, Алексей Алексеевич
Այլ հեղինակներ: Устименко, Леонид Иванович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Колос, 1973.
Շարք:Б-ка заготовителя
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:96 с. : ил.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 85-87