Բեռնվում է…

Заготовки и определение качества шкурок и мяса кроликов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Конюхович, Алексей Алексеевич
Այլ հեղինակներ: Устименко, Леонид Иванович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Колос, 1973.
Շարք:Б-ка заготовителя
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/319926
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում