Բեռնվում է…

Биология яблони и абрикоса и принципы формирования промышленных сортиментов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Смыков, Владимир Карпович
Համատեղ հեղինակներ: Министерство сельского хозяйства Молдавской ССР, Молдавский научно-исследовательский институт садоводства, виноградарства и виноделия НПО "Кодру"
Այլ հեղինակներ: Веньяминов, А.Н (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Кишинев : Штиинца, 1978.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/410808
PII/412167
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում