Բեռնվում է…

Физиолого-биохимические особенности сахарной свеклы в условиях Киргизии /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: Институт биохимии и физиологии АН Киргизской ССР
Այլ հեղինակներ: Еркинбаева, А.А, Чернышева, Т.П, Вебер, Л.А, Федоров, С.П (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Фрунзе : Илим, 1977.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РII/393223
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում