Բեռնվում է…

Физиолого-биохимические особенности и продуктивность орошаемой сахарной свеклы /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Печенов, В.А
Համատեղ հեղինակ: Институт биохимии и физиологии АН КиргССР
Այլ հեղինակներ: Мамбеткулов, Ш.
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Фрунзе : ИЛИМ, 1982.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/492493
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում