Բեռնվում է…

Новые и улучшенного качества мясопродукты /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Александрова, Татьяна Ивановна
Այլ հեղինակներ: Синицина, Лидия Григорьевна
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1973.
Շարք:Качество, ассортимент
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/305399
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում