Բեռնվում է…

Современные методы исследования качества пищевых продуктов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Снегирева, И.А, Жванко, Ю.Н, Родина, Т.Г
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Экономика, 1976.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/385383
PII/386021
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում