Բեռնվում է…

Технология и оборудование мясоконсервного производства : учебник /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Рогов, Иосиф Александрович
Այլ հեղինակներ: Жаринов, Александр Иванович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1978.
Շարք:Для кадров массовых профессий
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/420602
PII/420603
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում