Բեռնվում է…

Основы технологии пищевых производств : учебник /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Артамонова, Валентина Васильевна, Белова, Елена Николаевна, Варешина, Елизавета Александровна, Дрбоглав, Е.С (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1978.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/407709
PII/408493
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում