Բեռնվում է…

Физиология созревания и хранение продовольственных культур /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Бэртон, У.Г
Այլ հեղինակներ: Спичкин, И.М (Թարգմանիչ, пер.), Обручева, Н.В (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
English
Հրապարակվել է: Москва : Агропромиздат, 1985.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/538094
PII/535498
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում