Բեռնվում է…

Производство шоколадных изделий : Учебное пособие /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Кокашинский, Георгий Романович
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Пищевая промышленность, 1973.
Հրատարակություն:2-е изд., перераб. и доп.
Շարք:Для кадров массовых профессий
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/309838
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում