Բեռնվում է…

Технологические особенности производства и повышения качества сыров : Сборник научных трудов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակ: "Углич", научно-производственное объединение
Այլ հեղինակներ: Шилер, Г.Г (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Углич : НПО "Углич", 1987.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: РII/590926
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում