Բեռնվում է…

Химический состав пищевых продуктов : Cправочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности блюд и кулинарных изделий /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Скурихин, Игорь Михайлович (Խմբագիր, ред.), Шатерников, Валерий Андреевич (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:327 с. : табл. ; 22 см.
Մատենագիտություն:Список лит. в конце разд.; Предм. указ.: с. 321-325.