Բեռնվում է…

Химический состав пищевых продуктов : Cправочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности блюд и кулинарных изделий /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Скурихин, Игорь Михайлович (Խմբագիր, ред.), Шатерников, Валерий Андреевич (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1984.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/524799
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում