Բեռնվում է…
Microbiology of fermented foods /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | Wood, Brian J. B. (Խմբագիր) |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
London ; New York : New York, NY, USA :
Elsevier Applied Science Publishers ; Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Publ. Co.,
1985.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Fermented foods of the world : A dictionary and guide /
: Campbell-Platt, Geoffrey
Հրապարակվել է: (1987) -
Modern food microbiology /
: Jay, James Monroe. 1927-
Հրապարակվել է: (2005) -
Testing methods in food microbiology /
Հրապարակվել է: (1984) -
Fermentation : A course book for students /
: Gevorgyan, Heghine
Հրապարակվել է: (2022) -
Microbiology /
Հրապարակվել է: (1978)