Բեռնվում է…
Microbiology of fermented foods /
Պահպանված է:
Այլ հեղինակներ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | English |
Հրապարակվել է: |
London ; New York : New York, NY, USA :
Elsevier Applied Science Publishers ; Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Publ. Co.,
1985.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 00911cam a2200253 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000613192 | ||
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20210831152554.0 | ||
008 | 851209s1985 enka b 001 0 eng d | ||
020 | |a 0853343349 (set) | ||
020 | |a 0853343322 (v. 1) | ||
020 | |a 0853343330 (v. 2) | ||
040 | |a AM-YEHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a eng | |
245 | 0 | 0 | |a Microbiology of fermented foods / |c Ed. by Brian J.B. Wood. |
260 | |a London ; |a New York : |b Elsevier Applied Science Publishers ; |a New York, NY, USA : |b Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Publ. Co., |c 1985. | ||
300 | |a 2 v. : |b ill. ; |c 23 cm. | ||
504 | |a Includes bibliographies and index. | ||
505 | 0 | |g Vol. 1 (xx, 371, 14 p.) ; |g Vol. 2 (xx, 292, 14 p.) | |
650 | 0 | |a Fermented foods |x Microbiology. | |
700 | 1 | |a Wood, Brian J. B. |4 edt | |
999 | |c 207156 | ||
952 | |h Vol. 1 |o Gulb/7021 |p FL0084680 | ||
952 | |h Vol. 2 |o Gulb/7022 |p FL0084681 |