Բեռնվում է…

Microbiology of fermented foods /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Wood, Brian J. B. (Խմբագիր)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:English
Հրապարակվել է: London ; New York : New York, NY, USA : Elsevier Applied Science Publishers ; Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Publ. Co., 1985.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00911cam a2200253 a 4500
001 000613192
003 AM-YeHGA
005 20210831152554.0
008 851209s1985 enka b 001 0 eng d
020 |a 0853343349 (set) 
020 |a 0853343322 (v. 1) 
020 |a 0853343330 (v. 2) 
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a eng 
245 0 0 |a Microbiology of fermented foods /  |c Ed. by Brian J.B. Wood. 
260 |a London ;  |a New York :  |b Elsevier Applied Science Publishers ;  |a New York, NY, USA :  |b Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Publ. Co.,  |c 1985. 
300 |a 2 v. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
504 |a Includes bibliographies and index. 
505 0 |g Vol. 1 (xx, 371, 14 p.) ;  |g Vol. 2 (xx, 292, 14 p.) 
650 0 |a Fermented foods  |x Microbiology. 
700 1 |a Wood, Brian J. B.  |4 edt 
999 |c 207156 
952 |h Vol. 1  |o Gulb/7021  |p FL0084680 
952 |h Vol. 2  |o Gulb/7022  |p FL0084681