Բեռնվում է…

Техника и технология производства швейцарского (эмментальского) сыра в СССР и за рубежом : Обзор /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Мартиросян, А.А
Համատեղ հեղինակներ: Госплан АрмССР, Армянский научно-исследовательский институт научно-технической информации и технико-экономических исследований
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Б. и., 1985.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Ֆիզիկական նկարագրություն:58 с. ; 20 см.
Մատենագիտություն:Библиогр.: с. 46-56