Բեռնվում է…

Техника и технология производства швейцарского (эмментальского) сыра в СССР и за рубежом : Обзор /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Мартиросян, А.А
Համատեղ հեղինակներ: Госплан АрмССР, Армянский научно-исследовательский институт научно-технической информации и технико-экономических исследований
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Ереван : Б. и., 1985.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!

Fundamental Scientific Library: Unknown

Պահումների մանրամասները Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: PII/546651
Պատճեն Unknown Հասանելի է  Տեղադրեք պահում