Բեռնվում է…

«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Ժողովրական տնտեսության խորհուրդ ՀՍՍՌ, Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ
Այլ հեղինակներ: Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի (Խմբագիր, խմբ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Russian
Հրապարակվել է: Երևան : Ա. հ., 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!