Բեռնվում է…
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | , |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian Russian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ.,
1960.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Fundamental Scientific Library: Unknown
Դասիչ: |
AII/4471 AII/8430 AII/8431 |
---|---|
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |
Պատճեն Unknown | Հասանելի է Տեղադրեք պահում |