Բեռնվում է…
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | Ժողովրական տնտեսության խորհուրդ ՀՍՍՌ, Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի (Խմբագիր, խմբ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian Russian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ.,
1960.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Երևանի գինու կոմբինատ = Ереванский винный комбинат.
Հրապարակվել է: (1962) -
Խաղողի և գինու հայոց մշակույթը = Армянсхая культура винаграда и вина = Armenian culture of vine and wine /
Հրապարակվել է: (2021) -
Անապատի գինու գույնը : Գինու հոգևոր և նյութական ընկալումը արաբա-իսլամական մշակույթում /
: Հարությունյան, Ավագ Ֆրունզիկի
Հրապարակվել է: (2023) -
Ինչ պետք ե գիտենա ամեն մի գինեգործ /
: Պրոստոսերդով, Ի.Ի
Հրապարակվել է: (1928) -
Գինեգործություն /
: Գերասիմով, Մ.Ա
Հրապարակվել է: (1941)