Բեռնվում է…
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | , |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian Russian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ.,
1960.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 01734nam a2200265 u 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000272820 | ||
003 | AM-YeHGA | ||
005 | 20220608101937.0 | ||
008 | 031016s1960 ai r 000 0 arm d | ||
040 | |a AM-YeHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a arm |a rus | |
245 | 0 | 1 | |a «Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = |b Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին / |c ՀՍՍՌ ժողովրդ. տնտ. խորհուրդ, Սննդի արդյունաբեր. վարչ., Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ ; Խմբ.՝ Դ.Հ. Դանիելյան. |
246 | 3 | 1 | |a Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" |
260 | |a Երևան : |b Ա. հ., |c 1960. | ||
300 | |a 144 էջ ; |c 22 սմ. | ||
546 | |a Զուգահեռ տեքստը՝ ռուս. | ||
650 | 1 | 4 | |a Գինեգործություն |
700 | 1 | |a Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի |e խմբ. |4 edt | |
710 | 2 | |a Ժողովրական տնտեսության խորհուրդ ՀՍՍՌ | |
710 | 2 | |a Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ | |
942 | |c BK | ||
999 | |c 100320 | ||
952 | |o AII/4471 |p FL0024949 | ||
952 | |o AII/8430 |p FL0018541 | ||
952 | |o AII/8431 |p FL0018542 |