Բեռնվում է…

«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Համատեղ հեղինակներ: Ժողովրական տնտեսության խորհուրդ ՀՍՍՌ, Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ
Այլ հեղինակներ: Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի (Խմբագիր, խմբ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Russian
Հրապարակվել է: Երևան : Ա. հ., 1960.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 01734nam a2200265 u 4500
001 000272820
003 AM-YeHGA
005 20220608101937.0
008 031016s1960 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YeHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a arm  |a rus 
245 0 1 |a «Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները =  |b Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /  |c ՀՍՍՌ ժողովրդ. տնտ. խորհուրդ, Սննդի արդյունաբեր. վարչ., Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ ; Խմբ.՝ Դ.Հ. Դանիելյան. 
246 3 1 |a Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" 
260 |a Երևան :  |b Ա. հ.,  |c 1960. 
300 |a 144 էջ ;  |c 22 սմ. 
546 |a Զուգահեռ տեքստը՝ ռուս. 
650 1 4 |a Գինեգործություն 
700 1 |a Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի  |e խմբ.  |4 edt 
710 2 |a Ժողովրական տնտեսության խորհուրդ ՀՍՍՌ 
710 2 |a Սննդի արդյունաբերության վարչություն, Գինու-կոնյակի «Արարատ» տրեստ 
942 |c BK 
999 |c 100320 
952 |o AII/4471  |p FL0024949 
952 |o AII/8430  |p FL0018541 
952 |o AII/8431  |p FL0018542