Բեռնվում է…
Հատիկային և բանջարային բույսերի գենետիկական ռեսուրսների պահպանումը և օգտագործումը = Сохранение и использование генетических ресурсов зерновых и овощных растений = Conservation and utilization of genetic resources of cereals and vegetable plants : Գիտ. աշխ. ժող. /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակ: | Հայկական գյուղատնտեսական ակադեմիա |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա.հ.,
2003.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Հայաստանի ջրային ռեսուրսների օգտագործումը և պահպանումը /
: Հունանյան, Նորիկ Ալեքսանի
Հրապարակվել է: (1990) -
Բանջարեղենի պահպանումը : [Հայաստանում մշակվող բանջարեղենի կարևոր տեսակների պահմանան եղանակները] /
: Աթաբեկյան, Ելենա Արսենի
Հրապարակվել է: (1968) -
Ինչպես ստանալ բույսերի նոր տեսակներ /
: Գրիգորյան, Ռ.
Հրապարակվել է: (1957) -
Ծրագիր բույսերի ֆիզիոլոգիայի : Մանկավարժական ինստիտուտների համար /
Հրապարակվել է: (1938) -
Բուսաբուծության մեջ ձեռքի և կենդանի քաշող ուժի միջոցով կատարվող աշխատանքների տիպային արտադրական նորմաների ժողովածու : 7 ժամյա աշխ. օրվա համար /
Հրապարակվել է: (1983)