Բեռնվում է…
Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Բաբաջանյան, Մ.Թ |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Սննդի արդյունաբերության գիտա-տեխնիկական ընկերություն |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. հ.,
1958.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Միկրոբիոլոգիան սննդի արդյունաբերության մեջ : Դասագիրք սննդարդյունաբերության տեխն. համար /
Հրապարակվել է: (1981) -
Երևանյան և չանախ պանիրների արտադրությունը, նրանց արատները և վերացման միջոցները /
: Քյուրքչյան, Վաղարշակ Մկրտչի, 1905-1978
Հրապարակվել է: (1960) -
Հայաստան. սննդի անվտանգության և ագրարային անվտանգության կառավարում : Գործողությունների ծրագիր /
Հրապարակվել է: (2007) -
Հավելանյութերը սննդամթերքի արտադրություններում : Ուսումնական ձեռնարկ: (Տեսական մաս և լաբորատոր աշխատանքներ) /
: Գալստյան, Արմեն Սուրենի
Հրապարակվել է: (2020) -
Հայկական ՍՍՌ ժողտնտխորհի սննդի արդյունաբերությունը /
Հրապարակվել է: (1960)