Բեռնվում է…

Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Բաբաջանյան, Մ.Թ
Համատեղ հեղինակ: Սննդի արդյունաբերության գիտա-տեխնիկական ընկերություն
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Ա. հ., 1958.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00862nam a2200205 u 4500
001 000265724
003 AM-YeHGA
005 20210831123248.0
008 030925s1958 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YEHGA 
100 1 |a Բաբաջանյան, Մ.Թ. 
245 1 0 |a Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /  |c Մ.Թ. Բաբաջանյան; Սննդի արդյունաբեր. գիտա-տեխ. ընկ. 
260 |a Երևան :  |b Ա. հ.,  |c 1958. 
300 |a 72 էջ ;  |c 20 սմ. 
650 1 4 |a Սննդի արդյունաբերություն 
710 2 |a Սննդի արդյունաբերության գիտա-տեխնիկական ընկերություն 
999 |c 97865 
952 |o AII/908  |p FL0029927 
952 |o AII/909  |p FL0029926 
952 |o AII/910  |p FL0029925