Բեռնվում է…
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան : (Ձեռնարկ անասնաբուծ. և կաթնարդյունաբ. մասնագետներ համար) /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990 |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1956.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Կաթի և կաթնամթերքների տեխնոլոգիան /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1962) -
Կաթի և կաթնամթերքների բիոքիմիա : Դասագիրք կաթի արդյունաբեր. տեխնիկումների համար /
: Ինիխով, Գեորգի Սերգեևիչ
Հրապարակվել է: (1973) -
Բարձրորակ կաթի ստացումը /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1965) -
Կաթի և կաթնամթերքների արտադրության հաշվառումը և վերահսկողությունը /
: Մադոյան, Հովհաննես Հովսեփի, 1920-1996
Հրապարակվել է: (1971) -
Կաթի արտադրությունը արդյունաբերական եղանակով /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1987)