Բեռնվում է…
Սննդային թունավորումները և նրանց պրոֆիլակտիկան : (Բժիշկների համար) /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Հարությունյան, Լևոն Ասատուրի, 1903-1973 |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Առողջապահության մինիստրություն ՀՍՍՌ |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1955.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Սննդային թունավորումներ /
: Հարությունյան, Լևոն Ասատուրի, 1903-1973
Հրապարակվել է: (1949) -
Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արդյունաբեր. և պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Գյուղատնտ. մթերքների ապրանքագիտ.» մասնագիտ. սովորող-հեռակայողների համար /
Հրապարակվել է: (1967) -
Սննդային ապրանքների ապրանքագիտություն /
Հրապարակվել է: (1941) -
Սննդային ճարպեր և կոնցենտրատներ /
: Բաղդասարյան, Միսակ Բախշիի
Հրապարակվել է: (1974) -
Ռացիոնալ սննդի հիմունքները /
: Մինասյան, Ս.
Հրապարակվել է: (1949)