Բեռնվում է…
Հացաթխման բիոլոգիական պրոցեսները և շաքարասնկային մակարդը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Սարուխանյան, Փառանձեմ Գևորգի, 1906-1988 |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ ԳԱ, Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ.,
1953.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Հացաթխման տեխնոլոգիա : Դասագիրք սննդի արդյունաբերության տեխնիկումի համար /
: Սարիչև, Բ.Գ
Հրապարակվել է: (1956) -
Հացը մեր հարստությունն է /
: Հովհաննիսյան, Ալբերտ Սմբատի, 1924-2004
Հրապարակվել է: (1983) -
Հացի մասին : Նյութեր ագիտատորների համար /
: Լավրենտիեվ, Զ.
Հրապարակվել է: (1928) -
Հաշվառումը սպառողական կոոպերացիայի կազմակերպությունների հացաթխման ձեռնարկություններում /
Հրապարակվել է: (1939) -
Հացի բզէզը և նորա կոտորելու միջոցները : (Պատկերազարդ) /
: Յուզբաշեան, Գրիգոր
Հրապարակվել է: (1882)