Բեռնվում է…

Ферментация и технология ферментов /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Вадимов, В.М (Թարգմանիչ, пер.), Калунянц, К.А (Խմբագիր, ред.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
Նկարագրություն
Նյութի նկարագրություն:Список лит. в конце ст.
Ֆիզիկական նկարագրություն:336 с. : ил., табл. ; 22 см.