Բեռնվում է…
Միկրոօրգանիզմների անտագոնիզմը և նրա նշանակությունը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973 |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ ԳԱ, Միկրոբիոլոգիայի սեկտոր |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ՀՍՍՌ ԳԱ հրատ.,
1951.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Միկրոօրգանիզմների դերը բույսերի սննդառության գործում /
: Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973
Հրապարակվել է: (1961) -
Թիթեռնածաղկավոր բույսերի մշակության նշանակությունը /
: Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973
Հրապարակվել է: (1936) -
Միկրոբները կաթի ու կաթնամթերքների մեջ և նրանց նշանակությունը /
: Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973
Հրապարակվել է: (1948) -
Շարքացանքը և նրա նշանակությունը /
: Թումանյան, Միքայել Գալուստի, 1886-1950
Հրապարակվել է: (1925) -
Եգիպտացորենը և նրա նշանակությունը /
: Թումանյան, Միքայել Գալուստի, 1886-1950
Հրապարակվել է: (1948)