Բեռնվում է…
Բուսական սննդամթերքների գործածության նշանակությունը սննդի մեջ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Մինասյան, Ս.Ա |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ առողջապահության մինիստրություն |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1951.
|
Շարք: | Կոլխոզնիկի հանրամատչելի գրադարան
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Որինակելի կերակրային չափանիշներ : Ճաշարանների համար.
Հրապարակվել է: (1932) -
Սննդային ապրանքների ապրանքագիտություն /
Հրապարակվել է: (1941) -
Սննդամթերքների ապրանքագիտություն /
Հրապարակվել է: (1956) -
Ռացիոնալ սննդի հիմունքները /
: Մինասյան, Ս.
Հրապարակվել է: (1949) -
Պահածոների օգտագործումը սննդի մեջ /
: Մկրտչյան, Լևոն Եղիշի
Հրապարակվել է: (1957)