Բեռնվում է…

Բուսական սննդամթերքների գործածության նշանակությունը սննդի մեջ /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Մինասյան, Ս.Ա
Համատեղ հեղինակ: ՀՍՍՌ առողջապահության մինիստրություն
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Հայպետհրատ, 1951.
Շարք:Կոլխոզնիկի հանրամատչելի գրադարան
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00869nam a2200217 u 4500
001 000246901
003 AM-YeHGA
005 20210831122034.0
008 030715s1951 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YEHGA 
100 1 |a Մինասյան, Ս.Ա. 
245 1 0 |a Բուսական սննդամթերքների գործածության նշանակությունը սննդի մեջ /  |c Ս.Ա. Մինասյան; ՀՍՍՌ առողջապահ. մինիստր. 
260 |a Երևան :  |b Հայպետհրատ,  |c 1951. 
300 |a 24 էջ ;  |c 20 սմ. 
440 0 |a Կոլխոզնիկի հանրամատչելի գրադարան 
650 1 4 |a Սննդամթերքներ 
710 2 |a ՀՍՍՌ առողջապահության մինիստրություն 
999 |c 89449 
952 |o AII/16464  |p FL0010139 
952 |o AII/16465  |p FL0010140 
952 |o AII/16466  |p FL0010141