Բեռնվում է…
Գետնաելակի մշակությունը լեռնային շրջաններում /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Զոհրաբյան, Ա.Ն |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ գյուղատնտեսության մինիստրություն գյուղատնտեսական պրոպագանդայի վարչություն |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Ա. ն.,
1951.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ճիշտ կազմակերպեք կարտոֆիլի բերքահավաքի աշխատանքը /
Հրապարակվել է: (1951) -
Կաղամբի և գլուխ սոխի մշակությունը լեռնային շրջաններում /
: Պապիկյան, Թորգոմ Արմենակի
Հրապարակվել է: (1961) -
Բանջարա-բոստանային կուլտուրաների տեսակափորձի արդյունքների համառոտ ամփոփումը /
: Թումանյան, Արեգ
Հրապարակվել է: (1947) -
Առվույտի մշակությունը Հայկական ՍՍՌ-ի լեռնային շրջանների անջրդի պայմաններում /
: Մատթևոսյան, Ա.Ա
Հրապարակվել է: (1953) -
Ջերմասեր բանջարանոցային կուլտուրաների մշակման հնարավորությունները Հայկական ՍՍՌ-ի լեռնային շրջաններում /
: Բատիկյան, Հրանտ Գևորգի, 1909-1983
Հրապարակվել է: (1958)