Բեռնվում է…
Սննդամթերքների լաբորատոր հետազոտման համառոտ ձեռնարկ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Հարությունյան, Լևոն Ասատուրի, 1903-1973 (Խմբագիր, խմբ.) |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Առողջապահության մինիստրություն ՀՍՍՌ |
Այլ հեղինակներ: | Մինասյան, Ս., Հակոբջանյան, Վահե Ժորայի |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1951.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ֆերմենտային և կենսակատալիզային գործընթացները պարենամթերքի արտադրության տեխնոլոգիաներում : Ուսումնական ձեռնարկ /
Հրապարակվել է: (2016) -
Ձեռնարկ կաթի և կաթնամթերքների տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական կոնտրոլի /
Հրապարակվել է: (1951) -
Սանիտարական-հիգիենիկ հետազոտությունների համառոտ ձեռնարկ /
: Հարությունյան, Լևոն Ասատուրի, 1903-1973
Հրապարակվել է: (1953) -
Սննդամթերքների ապրանքագիտություն /
Հրապարակվել է: (1956) -
Սննդամթերքների սառնարանային տեխնոլոգիա /
Հրապարակվել է: (1969)