Բեռնվում է…

Ձեռնարկ կաթի և կաթնամթերքների տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական կոնտրոլի /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Այլ հեղինակներ: Մովսիսյան, Ա.Մ (Կազմող, կազմ.)
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Հայպետհրատ, 1951.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00915nam a2200229 u 4500
001 000245387
003 AM-YeHGA
005 20210831121937.0
008 030710s1951 ai r 000 0 arm d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YEHGA 
245 0 0 |a Ձեռնարկ կաթի և կաթնամթերքների տեխնոքիմիական և բակտերիոլոգիական կոնտրոլի /  |c Կազմ.՝ Ա.Մ. Մովսիսյան. 
260 |a Երևան :  |b Հայպետհրատ,  |c 1951. 
300 |a 245 էջ :  |b նկ., աղս. ;  |c 22 սմ. 
650 1 4 |a Կաթնամթերքների արտադրություն 
650 1 4 |a Կաթնամթերքի հետազոտում 
650 1 4 |a Կաթնամթերքի տեխնոլոգիա 
700 1 |a Մովսիսյան, Ա.Մ.  |e կազմ.  |4 com 
999 |c 88756 
952 |o AII/19390  |p FL0007961 
952 |o AII/19391  |p FL0007962 
952 |o AII/19392  |p FL0007963 
952 |o AII/19393  |p FL0007964