Բեռնվում է…
Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Աղաբաբյան, Արմեն Հայրապետի, 1925-1974 |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան ,
1974.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Գաղափարախոսության և հոգեբանության փոխադարձ կապը : Դասախոսություն /
: Սահակյան, Ալբերտ Արսենի
Հրապարակվել է: (1984) -
Գիտության կապը արտադրության հետ /
Հրապարակվել է: (1970) -
Ինչպես ավելացնել կաթի արտադրությունը /
: Բեգուչև, Ալեքսեյ Պետրովիչ
Հրապարակվել է: (1959) -
Կաթի և կաթնամթերքների արտադրության հաշվառումը և վերահսկողությունը /
: Մադոյան, Հովհաննես Հովսեփի, 1920-1996
Հրապարակվել է: (1971) -
Ինչպես եժանացնել կաթի արտադրությունը /
: Բոգդանով, Յե
Հրապարակվել է: (1924)