Բեռնվում է…

Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Աղաբաբյան, Արմեն Հայրապետի, 1925-1974
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:Armenian
Հրապարակվել է: Երևան : Հայաստան , 1974.
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00672nam a2200205 a 4500
001 000022611
003 AM-YEHGA
005 20240826164529.0
008 030329s1974 ai |||||||||||||||||arm d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a arm 
100 1 |a Աղաբաբյան, Արմեն Հայրապետի,  |d 1925-1974 
245 1 0 |a Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը /  |c Ա.Հ. Աղաբաբյան. 
260 |a Երևան :  |b Հայաստան ,  |c 1974. 
300 |a 228 էջ 
650 1 4 |a Գյուղատնտեսություն 
942 |c BK 
999 |c 8800 
952 |o AII/54124  |p 220054124 
952 |o AII/54125  |p 220054125