Բեռնվում է…
Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայաստան ,
1974.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
LEADER | 00672nam a2200205 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000022611 | ||
003 | AM-YEHGA | ||
005 | 20240826164529.0 | ||
008 | 030329s1974 ai |||||||||||||||||arm d | ||
040 | |a AM-YEHGA |c AM-YeHGA | ||
041 | 0 | |a arm | |
100 | 1 | |a Աղաբաբյան, Արմեն Հայրապետի, |d 1925-1974 | |
245 | 1 | 0 | |a Կաթի բաղադրության և հատկությունների փոխադարձ կապը / |c Ա.Հ. Աղաբաբյան. |
260 | |a Երևան : |b Հայաստան , |c 1974. | ||
300 | |a 228 էջ | ||
650 | 1 | 4 | |a Գյուղատնտեսություն |
942 | |c BK | ||
999 | |c 8800 | ||
952 | |o AII/54124 |p 220054124 | ||
952 | |o AII/54125 |p 220054125 |