Բեռնվում է…
Ռացիոնալ սննդի հիմունքները /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Մինասյան, Ս. |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ առողջապահության մինիստրություն |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1949.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Ծրագիր և մեթոդական ցուցումներ «Միկրոբիոլոգիայի և սննդի հիգիենայի հիմունքները» դասընթացի : Կոոպերատիվ տեխնիկումների «Արդյունաբեր. և պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Պարեն. ապրանքների ապրանքագիտ.», «Գյուղատնտ. մթերքների ապրանքագիտ.» մասնագիտ. սովորող-հեռակայողների համար /
Հրապարակվել է: (1967) -
Բուժական սննդի ձեռնարկ : Ուս. ձեռնարկ բժշկ. ին-տի ուսանողների համար /
: Սիմոնյան, Արսեն Տիգրանի, 1907-1979
Հրապարակվել է: (1972) -
Ճիշտ սնվելու գաղտնիքները /
: Հայթյան, Ռուբեն
Հրապարակվել է: (2021) -
Սանիտարական կանոններ կաթի արդյունաբերության ձեռնարկությունների համար /
Հրապարակվել է: (1974) -
Մայր եւ երեխայ /
: Մաղաքեան, Գէորգ
Հրապարակվել է: (1903)