Բեռնվում է…
Ացիդոֆիլ կաթ /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Երզինկյան, Լևոն Հակոբի, 1906-1991 |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՀ Գիտությունների ազգային ակադեմիա |
Այլ հեղինակներ: | Փանոսյան, Հարություն Կարապետի, 1906-1973 (խմբ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ԳԱ հրատ.,
1948.
|
Շարք: | Գյուղատնտեսական հանրամատչելի գրադարան ;
N 9 |
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Սննդամթերքների ապրանքագիտություն /
Հրապարակվել է: (1956) -
Սննդամթերքների պաշտպանությունը թունավոր նյութերից /
: Բրեմեներ, Ս.Մ
Հրապարակվել է: (1941) -
Սննդամթերքների սառնարանային տեխնոլոգիա /
Հրապարակվել է: (1969) -
Ացիդոֆիլ կաթը, նրա պատրաստումը եվ կիրառումը անասնաբուծության մեջ /
: Երզինկյան, Լևոն Հակոբի, 1906-1991
Հրապարակվել է: (1955) -
Приготовление и применение лечебного ацидофильного молока "Нарине" = Բուժիչ ացիդոֆիլ և «Նարինե» կաթերի պատրաստման ու կիրառման եղանակները /
: Երզինկյան, Լևոն Հակոբի, 1906-1991
Հրապարակվել է: (1965)