Բեռնվում է…
Լոբին և նրա օգտագործումը սննդի մեջ /
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակներ: | ՍՍՌՄ ԲԳԱ, Սննդի ինստիտուտ ՍՍՌՄ ԲԳԱ |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Ոսկանյան, Գառնիկ (Թարգմանիչ, թարգմ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1947.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Լոբու մշակությունը Լենինականի հարթավայրում /
: Թադևոսյան, Թորոս
Հրապարակվել է: (1947) -
Սիսեռի և ոլոռի ուսումնասիրության արդյունքները Հայկական ՍՍՌ-ի սորտափորձարկման դաշտերում /
: Ավագյան, Գայանե Ավետիսի
Հրապարակվել է: (1962) -
Պահածոների օգտագործումը սննդի մեջ /
: Մկրտչյան, Լևոն Եղիշի
Հրապարակվել է: (1957) -
Տորֆը և նրա օգտագործումը գյուղատնտեսության մեջ /
: Մուրադյան, Ա.Հ
Հրապարակվել է: (1958) -
Հայաստանի լոբին և նրա մի քանի առանձնահատկությունները /
: Ազատյան, Ա.Ն
Հրապարակվել է: (1957)