Բեռնվում է…
Գինեգործության հիմունքները /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Ասլանյան, Ե. |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Հհողագործության մինիստրություն ՀՍՍՌ Այգեգործական պտղաբուծական վարչություն |
Այլ հեղինակներ: | Սեդրակյան, Մ. |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1946.
|
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Գինեգործության հիմունքները /
: Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի
Հրապարակվել է: (1973) -
Գինեգործության մնացորդների օգտագործումը գինեթթու ստանալու համար /
: Հարությունյան, Ն.Կ
Հրապարակվել է: (1942) -
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Հրապարակվել է: (1960) -
Երևանի գինու կոմբինատ = Ереванский винный комбинат.
Հրապարակվել է: (1962) -
Օգտակար և վնասակար միկրոբների բնութագրումը հայկական գինիներում և նրանց կենսագործունեության կարգավորումը /
Հրապարակվել է: (1971)