Բեռնվում է…
Ժելեի տեխնոլոգիան /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Մազմանյան, Մ.Մ |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1942.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Միկրոօրգանիզմների և սանիտարիայի դերը պահածոների արդյունաբերության մեջ /
: Բաբաջանյան, Մ.Թ
Հրապարակվել է: (1958) -
Երևանյան և չանախ պանիրների արտադրությունը, նրանց արատները և վերացման միջոցները /
: Քյուրքչյան, Վաղարշակ Մկրտչի, 1905-1978
Հրապարակվել է: (1960) -
Հայկական ՍՍՌ ժողտնտխորհի սննդի արդյունաբերությունը /
Հրապարակվել է: (1960) -
Հաշվառումը սպառողական կոոպերացիայի կազմակերպությունների հացաթխման ձեռնարկություններում /
Հրապարակվել է: (1939) -
Սննդի քիմիա : Ուսումնական ձեռնարկ /
: Թոքմաջյան, Գայանե Գևորգի
Հրապարակվել է: (2019)