Բեռնվում է…
Գինեգործության մնացորդների օգտագործումը գինեթթու ստանալու համար /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Հարությունյան, Ն.Կ |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | ՀՍՍՌ Սննդարդժողկոմատի Այգեպտղաբուծ. ԳՀ սելեկցիոն կայան |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1942.
|
Շարք: | Գիտական սերիա
№8 |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Գինեգործության հիմունքները /
: Ասլանյան, Ե.
Հրապարակվել է: (1946) -
Գինեգործության հիմունքները /
: Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի
Հրապարակվել է: (1973) -
Կաթնարդյունաբերության մնացորդների օգտագործումը /
: Դիլանյան, Զավեն Քրիստափորի, 1903-1990
Հրապարակվել է: (1958) -
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Հրապարակվել է: (1960) -
Երևանի գինու կոմբինատ = Ереванский винный комбинат.
Հրապարակվել է: (1962)