Բեռնվում է…
Խաղողի վերամշակման ուղղությունը Հայկական ՍՍՌ-ի Միկոյանի և Կոտայքի շրջաններում /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Ազիզյան, Է.Գ |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Հայկական ՍՍՌ-ի Սննդժողկոմատի Այգեպտղաբուծական ԳՀ Սելեկցիոն կայան |
Այլ հեղինակներ: | Հարությունյան, Ն.Կ |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1942.
|
Շարք: | Գիտական սերիա N 3
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Խաղողի և գինու հայոց մշակույթը = Армянсхая культура винаграда и вина = Armenian culture of vine and wine /
Հրապարակվել է: (2021) -
Օգտակար և վնասակար միկրոբների բնութագրումը հայկական գինիներում և նրանց կենսագործունեության կարգավորումը /
Հրապարակվել է: (1971) -
Ջերմասեր բանջարանոցային կուլտուրաների մշակման հնարավորությունները Հայկական ՍՍՌ-ի լեռնային շրջաններում /
: Բատիկյան, Հրանտ Գևորգի, 1909-1983
Հրապարակվել է: (1958) -
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Հրապարակվել է: (1960) -
Գինեգործության մնացորդների օգտագործումը գինեթթու ստանալու համար /
: Հարությունյան, Ն.Կ
Հրապարակվել է: (1942)