Բեռնվում է…
Գինեգործություն /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Գերասիմով, Մ.Ա |
---|---|
Այլ հեղինակներ: | Դանիելյան, Դ. (Թարգմանիչ, թարգմ.), Մանասերյան, Հ. (Թարգմանիչ, թարգմ.) |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
Հայպետհրատ,
1941.
|
Խորագրեր: | |
Առցանց հասանելիություն: | Կարդալ առցանց |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Օգտակար և վնասակար միկրոբների բնութագրումը հայկական գինիներում և նրանց կենսագործունեության կարգավորումը /
Հրապարակվել է: (1971) -
Գինեգործության հիմունքները /
: Դանիելյան, Դավիթ Հովհաննեսի
Հրապարակվել է: (1973) -
«Արարատ» տրեստի գինու գործարանների թողարկված գինիների պատրաստման տեխնոլոգիական կանոնները = Технологические правила приготовления вин, выпускаемых винными заводами винно-коньячного треста "Арарат" : Հաստատված է ՀՍՍՌ ԺՏԽ-ի կողմից 1959 թ. հունիսի 26-ին /
Հրապարակվել է: (1960) -
Ինչ պետք ե գիտենա ամեն մի գինեգործ /
: Պրոստոսերդով, Ի.Ի
Հրապարակվել է: (1928) -
Գինեգործության մնացորդների օգտագործումը գինեթթու ստանալու համար /
: Հարությունյան, Ն.Կ
Հրապարակվել է: (1942)