Բեռնվում է…
Դդմիկը, որպես հյութալի կեր /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Սողոմոնյան, Թագուհի Համբարձումի |
---|---|
Համատեղ հեղինակ: | Գյուղատնտեսության մինիստրության գյուղատնտեսական գիտության գլխավոր վարչություն ՀՍՍՌ |
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | Armenian |
Հրապարակվել է: |
Երևան :
ՀՍՍՌ գյուղմինիստր. գյուղատնտես. գիտ. գլխավոր վարչ. հրատ.,
1960.
|
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Մասուրը որպես վիտամինի հարուստ աղբյուր /
Հրապարակվել է: (1943) -
Թթենու տերևը որպես շերամի կեր /
: Խալաթյան, Գ.Գ
Հրապարակվել է: (1947) -
Բույսերի ֆիզիոլոգիայի (բիոլոգիական քիմիայի հիմունքներով) լաբորատոր գործնական աշխատանքների ձեռնարկ /
: Զոհրաբյան, Արև Նիկոլայի
Հրապարակվել է: (1960) -
Բուսաբուծություն /
: Մատթևոսյան, Արտաշես Ալեքսանդրի
Հրապարակվել է: (1960) -
Տեղական ծագում ունեցող խնձորենու տեսակային և սորտային կազմը Հայկական ՍՍՌ-ում /
: Մարգարյան, Ասատուր Եփրեմի, 1906-1993
Հրապարակվել է: (1960)