Բեռնվում է…
Théorie générale de l'application du froid aux denrées alimentaires /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Piettre, Maurice |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | French |
Հրապարակվել է: |
Paris :
Hermann & Cie, Éditeurs,
1939.
|
Շարք: | Actualités scientifiques et industrielles ;
779 Nutrition ; XIX |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
The IUCN/WWF Plants Conservation Programme : 1984-85.
Հրապարակվել է: (1984) - World Wildlife Fund : Twentieth Anniversary Review.
-
East European Programme : Working Document ... /
Հրապարակվել է: (1988) - Advances in food research /
-
Auf Spurensuche in der Natur : Stabile Isotope in der ökologischen Forschung /
Հրապարակվել է: (2005)