Բեռնվում է…
Le problème du pain : La qualité des blés et son amélioration /
Պահպանված է:
Հիմնական հեղինակ: | Potel, Pierre |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիրք |
Լեզու: | French |
Հրապարակվել է: |
Paris :
Hermann & Cie, Éditeurs,
1937.
|
Շարք: | Actualités scientifiques et industrielles ;
582 Nutrition ; XII |
Խորագրեր: | |
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Le problème du pain : Les méthodes da̓ppréciation de la valeur boulangère des farines et des blés /
: Guillemet, Raymond
Հրապարակվել է: (1937) -
Le problème du pain : La fermentation panaire /
: Guillemet, Raymond
Հրապարակվել է: (1937) -
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention /
Հրապարակվել է: (2011) -
Le problème du fondement des mathématiques /
: Cavaillès, Jean
Հրապարակվել է: (1938) -
Le fond du probleme = (The heart of the matter) : Roman /
: Greene, Graham, 1904-1991
Հրապարակվել է: (1949)