Բեռնվում է…

Le problème du pain : La qualité des blés et son amélioration /

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Potel, Pierre
Ձևաչափ: Գիրք
Լեզու:French
Հրապարակվել է: Paris : Hermann & Cie, Éditeurs, 1937.
Շարք:Actualités scientifiques et industrielles ; 582
Nutrition ; XII
Խորագրեր:
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
LEADER 00654nam a22002297a 4500
001 1962108
003 AM-YEHGA
005 20240819154127.0
008 240724s1937 fr ||||| |||||00| 0 fre d
040 |a AM-YEHGA  |c AM-YeHGA 
041 0 |a fre 
100 1 |a Potel, Pierre 
245 1 3 |a Le problème du pain :  |b La qualité des blés et son amélioration /  |c Par Pierre Potel. 
260 |a Paris :  |b Hermann & Cie, Éditeurs,  |c 1937. 
300 |a 43 p. 
440 0 |a Actualités scientifiques et industrielles ;  |v 582 
440 0 |a Nutrition ;  |v XII 
650 1 4 |a Bread 
650 1 4 |a Flour 
942 |c BK 
999 |c 569641 
952 |h 1937, 582  |o ПИ 906/582  |p FL0683623